Betrouwbaar, vakkundig & Meedenkend.

Nofalab Schiedam

NofaLab maakt onderdeel uit van Cotecna Group. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het testen en inspecteren van eetbare oliën, vetten, noten, kruiden en andere voedingsmiddelen en diervoeders. Het laboratorium bedient klanten uit de hele wereld.

Tijdens het voorjaar van 2020 is er in het laboratorium van NofaLab een brand ontstaan. Het begon als een klein brandje in een zuurkast, maar dit kleine brandje ontwikkelde zich al snel tot een grote brand. Nadat de brand door de brandweer was geblust leek van buiten de schade mee te vallen, maar binnen in het gebouw was, door al het roet, de schade groots. Nofalab moest van nul af aan beginnen met de wederopbouw!

Sinds oktober 2021 heeft WVM Elektrotechniek een aantal werkzaamheden mogen uitvoeren, bij Nofalab in Schiedam, voor de Heating Ventilation AirConditioning. WVM heeft namelijk een installatiekast geleverd t.b.v. de werktuigbouwkundige installaties. Vanaf deze kast worden, de door WKZ Totaalinstallateur, aangebrachte installaties gevoed. Ook heeft WVM de bekabeling vanaf deze installatiekast naar de diverse componenten/gebruikers van WKZ aangebracht.

Daarnaast heeft WVM samen met HOS Elektrotechniek de oude hoofdverdeler (400Amp) vervangen door een nieuwe hoofdverdeler (630Amp). En WVM heeft nieuwe voedingskabels vanaf de installatiekasten aangebracht naar de, nog te plaatsen, trafo (compact station). Deze is in 2022 geplaatst en door WVM aangesloten, zodat Nofalab voldoende vermogen beschikbaar heeft voor het uitvoeren van haar werkzaamheden.

Onze klanten