Betrouwbaar, vakkundig & Meedenkend.

Hospitainer Vaassen

Hospitainer levert medische oplossingen, op het juiste moment, op de juiste plaats, om menselijk leed te minimaliseren. De diensten die Hospitainer levert omvatten de inzet van medische containers, supply chain management, onderhoud en noodvoorraad. In de lokale fabriek in Vaassen kan Hospitainer medische units bouwen en deze binnen 24 uur tot enkele weken via containers leveren. De oplossingen van Hospitainer zijn op maat gemaakt om intramurale en poliklinische zorg te bieden binnen verschillende medische aandachtsgebieden. De medische containers kunnen worden ingericht voor de meest uiteenlopende medische doeleinden.

Hospitainer werkt ook veel samen met de Verenigde Naties. In 2015 heeft de Verenigde Naties duurzame ontwikkelingsdoelstellingen vastgesteld, als de nieuwe mondiale duurzame ontwikkelingsagenda voor 2030. De duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, ook wel de Sustainable Development Goals (SDG’s) genoemd, zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken.

WKZ is in de fabriek van Hospitainer in Vaassen warmtepomp installaties aan het installeren, met kanaalunits en luchtverdeelslangen. WVM is voor de installaties van WKZ alle voedingen aan het aanleggen. En met het oogpunt op de vele zonnepanelen die al op het dak van de fabriek liggen, kan Hospitainer Vaassen hierdoor van het gas af! Ook leveren WKZ en WVM hiermee hun bijdrage aan de zevende regel van de SDG’s. Betaalbare en duurzame energie: ‘’De ontwikkeling en het gebruik van technologieën voor energiebesparing en hernieuwbare energiebronnen zijn een wezenlijk middel om energieverbruik en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen. Dit heeft een positief effect op onze welvaart’’.

Onze klanten