Betrouwbaar, vakkundig & Meedenkend.

Butôt Consultancy Naarden

Een nieuwe zonnestroominstallatie voor Butôt Consultancy te Naarden

Zonnepanelen

WVM Elektrotechniek heeft maar liefst 75, 420 Wattpiek, zonnepanelen van Jinko Solar geïnstalleerd bij Butôt Consultancy! Er is voor het merk Jinko gekozen, omdat Jinko Solar wereldwijd één van de grootste spelers is op de PV-markt. Jinko Solar heeft een zeer uitgebreid aanbod, bestaande uit een groot aantal series zonnepanelen met zonnepanelen op basis van monokristallijne en polykristallijne zonnecellen.

Enphase micro-omvormers

Ook is er een systeem met Enphase micro-omvormers geleverd en geïnstalleerd door WVM. Het gebruik van micro-omvormers wordt niet alleen door experts aanbevolen maar ook door de brandweer en verzekeringsmaatschappijen. Zonnepanelen met micro-omvormers werken namelijk volledig in wisselstroom, dus geen gelijkstroom met hoge spanning op het dak. Het is ook het enige systeem waarbij er geen kans is op een vlamboog, hierdoor is het brandrisico extreem laag!

Duurzame samenwerking

Daarnaast gaat ook WKZ Totaalinstallateur aan de slag op dit project! WKZ gaat namelijk het kantoorpand verduurzamen, door middel van vijf warmtepomp airconditioninginstallaties te leveren en monteren.

 

Onze klanten