Betrouwbaar, vakkundig & Meedenkend.

De Carolinahoeve De Steeg

Geschiedenis en de wens
De Carolinahoeve ligt nabij de Onzalige Bossen en Hagenau in het Nationaal Park Veluwezoom. Gelegen langs verbindingswegen lag De Carolinahoeve lang geleden (1851) als pleisterplaats op een open plek in het bos. Destijds was het een veilige plek voor handelsreizigers om pauze te nemen van hun tocht, zich even op te kunnen warmen en de paarden te wisselen.

Een uniek rustpunt is het nog steeds, maar dan voor een veel breder publiek. Nu kan iedereen komen genieten van het waanzinnig mooie uitzicht en de lekkernijen. Ontbijten, lunchen, borrelen of alleen even iets drinken. Het kan bij de hoeve allemaal. Zelfs overnachten behoort tot de mogelijkheden!

De Carolinahoeve ging van een pannenkoeken restaurant naar het huidige concept, een tikje moderner maar wel met het behoud van de authenticiteit. De huidige eigenaren, Jansen en De Haas, wilden een gehele nieuwe klimaatbeheersing, waar WVM een steentje aan bij heeft gedragen.

Werkzaamheden
Van november 2020 tot en met april 2021 heeft WVM Elektrotechniek gewerkt op het project De Carolinahoeve. Een mooi duurzaam project!

WVM heeft alle voedingen voor de werktuigbouwkundige installaties én de overige onder verdelers aangelegd. In verband met de verzwaring van de nutsaansluiting was de hoofdverdeler aan vervanging toe. Hier is een nieuwe hoofdverdeler van 250Amp voor in de plaats gekomen. WVM heeft ook een gedeelte van de verlichting mogen installeren. Als laatste heeft WVM alle data installaties verzorgd, denk hierbij aan de computers.

Een uniek project
De Carolinahoeve is een natuur monumentaal pand in het bos. Het is een echte bekendheid in de regio, De Steeg! Door deze verbouwing en de nieuwe klimaatbeheersing kan het natuur monumentaal pand weer jaren vooruit!

Onze klanten