Betrouwbaar, vakkundig & Meedenkend.

Sfeerverlichting in en om uw huis.

10 oktober 2018

De donkere dagen zijn weer aangebroken, de perfecte gelegenheid om de verlichting in en rondom uw huis eens onder de loep te nemen.

Veel mensen associëren sfeerverlichting alleen met verlichting in de woning maar de meeste sfeerverlichting kan ook buiten gebruikt worden.

Zo kunt u de sfeer van binnen doortrekken naar uw tuin.

 

De keuze voor verlichting is tegenwoordig enorm. Er zijn tegenwoordig verschillende armaturen beschikbaar om de juiste sfeer te creëren.

Zo kan u naast staande verlichting, schemerlampen en hanglampen ook kiezen voor spots.

U heeft hierdoor altijd een goede basisverlichting en door deze met een dimmer te installeren kunt u de verlichting altijd aan de situatie aanpassen.

Uiteraard is dit allemaal te realiseren met Led- verlichting. Hoewel Led- verlichting nog steeds het imago heeft van te wit licht of te fel licht zijn er de laatste jaren prachtige soorten

Led- verlichting ontwikkeld waardoor er geen verschil meer is tussen halogeen of Led behalve de energiekosten natuurlijk.

Door uw verlichting te vervangen naar Led- verlichting kunt u namelijk enorm besparen op uw energiekosten.

 

Buiten dat verlichting voor de juiste sfeer om uw woning kan zorgen is het ook nog eens enorm handig voor uw veiligheid.

Verlichting kan namelijk ook geleverd worden met een bewegingsmelder.

Deze lampen zijn bedoelt u bij te schijnen in het donker maar zijn daarnaast ook handig om inbrekers af te schrikken.

Inbrekers houden er namelijk niet van om in de “spotlights” te staan.

 

Mocht u vragen hebben of een keer met ons de verlichting in en om uw woning door willen nemen maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u.

Onze klanten